Chan-Pie-Gnon
Chan

Chan - Blå champignon med dut 

De 3 skønne små figurer som ligner små champignoner - lavet af 100% naturgummi udvundet fra Heveatræet, og indfarvet med uskadelige plantefarver. Super bløde og behagelige at gumle og tygge på for baby, og de sjove glade ansigter, gør dem til et herligt stykke legetøj for baby. Når baby trykker dem på maven sige de en fin pivelyd til babys store begejstring.

Chan måler ca. 12 cm. i højden.

Leveres i fin gaveæske.

Vejl. pris DKK 109,-


 

 Chan - Blå
Varenr.300197


 
Pie

Pie - Lyserød champignon med dutter

De 3 skønne små figurer som ligner små champignoner - lavet af 100% naturgummi som er helt fri for BPA eller phthalater udelukkende udvundet fra Heveatræet,og indfarvet med uskadelige plantefarver. Super bløde og behagelige at gumle og tygge på for baby, og de sjove glade ansigter, gør dem til et herligt stykke legetøj for baby. Når baby trykker dem på maven sige de en fin pivelyd til babys store begejstring.

Pie måler ca. 12 cm. i højden.

Leveres i fin gaveæske.

Vejl. pris DKK 109,-


 

 Pie - Lyserød
Varenr.300198


 
Gnon

Gnon - Gul champignon med ring

De 3 skønne små figurer som ligner små champignoner - lavet af 100% naturgummi som er helt fri for BPA eller phthalater udelukkende udvundet fra Heveatræet, og indfarvet med uskadelige plantefarver. Super bløde og behagelige at gumle og tygge på for baby, og de sjove glade ansigter, gør dem til et herligt stykke legetøj for baby. Når baby trykker dem på maven sige de en fin pivelyd til babys store begejstring.

Gnon måler ca. 12 cm. i højden.

Leveres i fin gaveæske.

Vejl. pris DKK 109,-
 Gnon - Gul
Varenr.300199


 
Sophie Giraf   v/ Jeanette Toftkær  Emilsvej 31 Tlf. 29478666 CVR. 35676325     e-mail info@sophiegiraf.dk 
ralph lauren outlet replica watches ralph lauren outlet online
cheap replica watches